eriacta display - <a href="https://eriagra.com/szenegrag/">zenegra equipment</a> forzest worry
Noul coronavirus a îmbolnăvit în doar câteva zile câteva zeci de persoane, la nivelul întregii țări. Ca urmare, orice om este încurajat să urmeze bunele practici de igienă, cum ar fi spălarea foarte atentă a mâinilor și purtarea unei măști de protecție pentru a preveni răspândirea virusului. Ce se întâmplă, însă, cu femeile care alăptează?
În cazul în care cineva devine suficient de bolnav pentru a necesita spitalizare, copilului trebuie să i se permită să continue alăptarea, dacă este posibil. Specialiștii Spitalului „Isis” din Constanța spun că într-o situație extremă, dacă o întrerupere a alăptării este considerată necesară din punct de vedere medical, atunci se încurajează mulsul manual sau pomparea laptelui.
„În astfel de cazuri, copilul poate fi hrănit cu laptele matern muls, care conține mulți factori imunitari, pentru a ajuta să nu ia infecția sau pentru a ajuta la reducerea severității și duratei unei infecții, dacă copilul se îmbolnăvește. Aşadar, dacă cineva care alăptează se îmbolnăvește este important să nu întrerupă alăptarea. Bebelușul a fost deja expus la virus de către mamă și/sau familie și va beneficia cel mai mult de alăptarea continuă. Întreruperea alăptării poate duce la mai multe probleme: traume emoționale semnificative pentru copilul care este alăptat, scăderea aportului de lapte datorită necesității de a mulge lapte, ulterior, refuzul sânului de către sugar din cauza introducerii biberonului, scăderea factorilor imunitari de protecție din cauza lipsei alăptării și a laptelui muls care nu corespunde nevoilor sugarului la un moment dat și un risc crescut ca sugarul să se îmbolnăvească din cauza lipsei de sprijin imun din cauza lipsei alăptării”, au declarat medicii.
Dacă un membru al familiei a fost expus, și copilul a fost expus
Aceştia consideră că ultimul punct este de o importanță critică: când orice membru al familiei a fost expus, copilul a fost expus. Prin urmare, orice întrerupere a alăptării poate crește de fapt riscul sugarului de a se îmbolnăvi și chiar de a se îmbolnăvi grav.
De ce este necesar ca cei mici să fie, neapărat, alăptaţi? În primul rând, laptele matern este cel mai igienic aliment care poate fi administrat celui mic și conține foarte multe proteine, minerale, glucide și nutrienți necesari dezvoltării armonioase a bebelușului. Dacă la început va avea o structură apoasă, ceea ce va ajuta să satisfacă senzația de sete, ulterior devenind mai consistent pentru a satisface senzația de foame. Totodată, laptele mamei ajută la dezvoltarea sistemului nervos. În plus, acesta ajută la calmarea bebelușului, întrucât hormonul prolactinic, dar și ocitocina ajung la bebeluș prin intermediul laptelui matern, ceea ce îi va conferi o mai bună relaxare. Nu trebuie uitat nici că laptele matern este un factor destul de benefic ce va proteja sugarul în fața oricăror infecții, având un conținut mare de anticorpi. În plus, orice boală durează mai puțin decât la cei alimentați cu lapte praf și ajută la dezvoltarea armonioasă danturii, întărind-o și prevenind apariția cariilor. Nu în ultimul rând, sugarul de lapte matern nu va mai fi supus unui risc crescut de a dezvolta otite, rahitism, diaree, boli respiratorii, anemie sau infecții urinare.
eriacta display - <a href="https://eriagra.com/szenegrag/">zenegra equipment</a> forzest worry