23 Decembrie 2019
1191 accesări
0 comentarii

Căutați mereu să cumpărați alimente naturale? Atunci când vorbim despre carne ne gândim că cea mai curată trebuie să fie cea de vită, dar mulți dintre fermieri își hrănesc animalele cu porumb și boabe de soia, îngrășându-le astfel mult mai repede pentru a putea fi duse la abator. Problema este că, mai mulți bani pentru fermierii crescători de vite înseamnă o nutriție mai slabă pentru noi.

Cercetătorii au realizat recent un studiu în urma căruia au descoperit că în comparație cu carnea de vită hrănită cu porumb, cea provenită de la animale crescute cu iarbă are un conținut mai mare de beta-caroten, vitamina E, omega-3, acid conjugat linoleic, calciu, magneziu și potasiu. De asemenea, are mai puțini omega-6 inflamatori și mai puține grăsimi saturate care au fost legate de bolile cardiace.

În aceste condiții, este ideal să cumpărați carne de vită provenită de la animale hrănite cu iarbă, care poate fi găsită în special la magazinele de specialitate sau în piețele de profil. De obicei, aceasta trebuie să fie etichetată, dar dacă nu are așa ceva, cel mai bine este să întrebați măcelarul despre proveniența cărnii.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU