ceapaverde1-1333480254

ceapaverde1-1333480254
04 Aprilie 2012
910 accesări
0 comentarii
Una dintre cele mai gustoase şi aromate legume ale primăverii, ceapa verde este bună şi pentru prevenirea şi tratarea unor afecţiuni frecvente. Astfel, dacă glicemia ta depăşeşte limitele normale, ar fi indicat să mănânci zilnic ceapă verde, în paralel cu tratamentul medicamentos recomandat de medicul specialist. Ceapa verde este un aliment puternic hipoglicemic şi are proprietăţi diuretice. Totodată, în această perioadă, cu schimbări bruşte de temperatură, organismul tău este destul de vulnerabil în faţa viruşilor şi poţi răci mai uşor. Datorită conţinutului de nutrienţi şi vitamine, ceapa verde este excelentă pentru o imunitate ridicată. În plus, această legumă are în compoziţie ingrediente care luptă împotriva celulelor canceroase din organism. Şi acneea poate fi tratată printr-o cură alimentară cu ceapă verde. Specialiştii în nutriţie recomandă consumul de ceapă verde cu mărar şi ţelină, cel puţin o dată pe zi timp de două săptămâni, pentru rezultate vizibile. Acest amestec are un efect benefic în curăţarea pielii, de la interior spre exterior.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Alexandra MALACHI