fondspitalmrini2-1385316095

fondspitalmrini2-1385316095

fondspitalmrini3-1385316121

fondspitalmrini3-1385316121

fondspitalmrini4-1385316134

fondspitalmrini4-1385316134

fondspitalmrini4-1385316134

fondspitalmrini4-1385316134

fondspitalmrini4-1385316134

fondspitalmrini4-1385316134

fondspitalmrini2-1385316095

fondspitalmrini2-1385316095
28 Noiembrie 2013
3279 accesări
0 comentarii

Cu două mari departamente de oftalmologie pentru adulţi şi copii, spitalul „Mrini Eye Hospital“, deschis week-end-ul trecut, la Constanţa, include cele mai moderne servicii şi aparatură de specialitate din regiunea de sud-est. Astfel, constănţenii care întâmpină astfel de probleme pot beneficia de o serie de investigaţii şi intervenţii chirurgicale pentru care băteau în trecut sute de kilometri. Deschis la Constanţa, Spitalul Privat de Oftalmologie „Mrini Eye Hospital” îşi desfăşoară activitatea pe o suprafaţă de peste 1.000 mp, structurat pe departamente: oftalmologie adulţi, oftalmologie copii, glaucom, ochi diabetic, chirurgical. În total, „Mrini Eye Hospital” dispune de trei cabinete de consultaţii, patru cabinete de investigaţii şi un departament de recuperare vizuală, săli pre şi postoperatorii, o sală de ope-raţie complet dotată şi utilată pentru intervenţii pol anterior (cataractă, glaucom, chirurgie refractivă, chirurgie oculo-plastică, chirurgie oftalmo-pediatrică), internări cu spitalizare de zi, saloane pentru pacienţi, precum şi alte servicii de optică medicală. Pentru ca un număr cât mai mare de pacienţi să poată beneficia de aceste servicii, spitalul a încheiat şi un contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Constanţa. „Proiectul «Mrini Eye Hospital» a venit ca o confirmare a necesităţii serviciilor de înaltă calitate. Stabilirea unui diagnostic corect nu se poate realiza decât după ce pacientul trece printr-un program complet de investigaţii, iar noi mizăm pe munca şi investiţiile majore pe care le-am depus în cadrul spitalului, a explicat dr. Fildis Mrini, medic specialist radiolog, managerul general al spitalului.

Intervenţii chirurgicale inovatoare

Şi proiectul Mrini nu se opreşte aici. Spitalul Privat de Oftalmologie are în vedere diversificarea investigaţiilor medicale şi a serviciilor chirurgicale oftalmologice prin crearea unui departament de chirurgie vitreo-retiniană, cât şi extinderea capacităţii şi menţinerea calităţii actului medical prin actualizarea continuă, din perspectivă tehnologică şi ştiinţifică. „Avem în vedere acest departament care va crea posibilitatea realizării unor intervenţii extrem de complexe, de care foarte mulţi pacienţi au nevoie astăzi. De altfel, prioritar pentru noi este să îi facem pe pacienţi să înţeleagă diferenţa dintre o simplă prescripţie de ochelari şi intervenţiile chirurgicale oftalmologice care le redau şansa unei vieţi normale şi diferenţa dintre un diagnostic superficial şi unul realizat într-un mod profesionist”, a explicat dr. Hicham Mrini, medic specialist oftalmolog, direc-torul Spitalului Privat „Mrini Eye Hospital”.

Specialişti de renume vor opera în spital Încă de la inaugurarea spitalului, dr. Monica Pop - medic primar oftalmolog, managerul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, prezentă la eveniment, s-a arătat extrem de încântată de serviciile pe care spitalul le va oferi pacienţilor. Mai mult, medicul susţine că va începe şi o colaborare cu medicii constănţeni. „Experienţa îmi permite să susţin că acest spital se încadrează în cele mai înalte standarde de medicină oftalmologică şi că reprezintă un pas uriaş pentru toţi acei pacienţi care băteau drumul până în Capitală pentru a-şi rezolva problemele de sănătate. Pe lângă asta, mă bucur să văd că specialiştii «Mrini Eye Hospital» au realizat un cadru primitor şi relaxant pentru ca pacienţii să nu mai simtă stresul şi presiunea care apar în cazul intervenţiilor chirurgicale şi al internării. Mai mult, sunt deschisă unei colaborări cu mai tinerii mei colegi din cadrul acestui spital”, a declarat dr. Monica Pop.

Taguri articol: important Mrini Eye Hospital oftalmologie

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Andreea Năstase