Ce bucate punem pe masa de Paşte? Cum să preparăm mâncare sănătoasă şi totodată să ne impresionăm musafirii la masa de Paşte? Răspunsul la întrebări îl puteţi afla la Workshop-ul „Delicii vegane pentru ziua de Paşti”.
Tania Bordianu, invitată specială, va oferi sfaturi, în cadrul workshop-ului, care se adresează atât persoanelor raw-vegane, cât şi celor ce doresc să pregătească surprize musafirilor, cu bucate sănătoase şi gustoase.
„Seminarul va avea loc sâmbătă, 9 aprilie, 2016, la Cămara cu Merinde, începând cu ora 14:00, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. La acest atelier culinar o veţi întâlni pe Tania Bordianu, care ne va propune reţete uşor de preparat şi sănătoase, pentru ca Sărbătorile Pascale să fie unele deosebite şi din punct de vedere culinar”, a declarat Simona Chimişliu, organizatoarea evenimentului.