Woman Measuring Waist

Woman Measuring Waist

Woman Measuring Waist

Woman Measuring Waist
27 Septembrie 2012
888 accesări
0 comentarii
Sănătatea trebuie să ocupe primul loc atunci când decidem să urmăm o cură de slăbire. Organismul nu trebuie privat de substanţele care îl hrănesc, nici prin excluderea unor nutrienţi, dar nici prin înfometare. Multe persoane care doresc să scape de surplusul de kilogramele exclud din meniul zilnic pâinea, mai exact tot ceea ce înseamnă carbohidraţi, dar aceasta este o măsură care nu va fi acceptată favorabil de organism. Dieta fără acest tip de nutrienţi este o alegere care primeşte mai multe bile negre. În primul rând, transformaţi în glucoză, carbohidraţii reprezintă combustibilul necesar pentru hrana celulelor din corp. Carbohidraţii se încadrează în două categorii: folositori şi dăunători. Cei dăunători fac parte din familia alimentelor procesate, pline de calorii care, odată ingerate, suprasolicită activitatea ficatului. Pentru a evita consumul de carbohidraţi răi trebuie redus aportul de dulciuri, biscuiţi, prăjituri, pâine albă sau produse de panificaţie, potrivit revistei „Sănătatea de azi”. Pe de altă parte, carbohidraţii buni implică mai mult timp pentru digestie, eliberează energie de durată şi asigură saţietatea de durată. Din această categorie fac parte cerealele integrale, orezul brun, fasolea, lintea, mazărea. O dietă din care lipsesc carbohidraţii buni afectează starea de sănătate în sensul că epuizează organismul şi scade nivelul de energie al organismului. Astfel, un consum moderat de carbohidraţi echilibrează nivelul zahărului din sânge, ceea ce duce la o scădere în greutate realizată în mod sănătos.  
Taguri articol: carbohidraţi dietă

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Alina Dracopol