rodie

rodie
27 Februarie 2012
904 accesări
0 comentarii
Chiar dacă este un fruct mai puţin cunoscut pe la noi, rodia este extrem de benefică pentru sănătate şi constituie o sursă importantă de fibre, minerale şi vitamine. Rodiile sunt bogate în antioxidanţi, care anihilează acţiunea radicalilor liberi şi reuşesc să prevină oxidarea celulară. De asemenea, vitaminele din rodie menţin nivelul optim al colesterolului şi previn depunerea de grăsimi pe pereţii vaselor de sânge ale inimii. Totodată, seminţele acestui fruct acţionează ca un anticoagulant şi combat formarea cheagurilor de sânge. În plus, rodia este un fruct ce trebuie consumat pentru a împiedica acţiunea radicalilor liberi de a grăbi îmbătrânirea şi pentru a preveni petele cauzate de arsurile solare, ridurile şi alte semne pe care timpul le lasă pe chip.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Alexandra MALACHI