cereale

cereale
16 Februarie 2012
967 accesări
0 comentarii
Fibrele reprezintă o parte esenţială a oricărei diete şi sunt importante în menţinerea stării de vitalitate şi a nivelului crescut de energie. Cu toate că fibrele pot fi adăugate la orice dietă prin suplimentele de vitamine, cel mai bine ar fi să le obţii din alimente sănătoase precum fructele, legumele şi cerealele integrale. Consumul redus de fibre poate provoca disfuncţii la nivelul sistemului digestiv ceea ce determină o stare de somnolenţă, energie redusă, crampe şi o respiraţie urât mirositoare. Fibrele ajută la reglarea zahărului din sânge, de aceea consumul redus al acestora creşte riscul apariţiei diabetului zaharat. Totodată, un regim alimentar lipsit de fibre poate duce la apariţia bolilor cardiovasculare, a obezităţii şi chiar a cancerului.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Alexandra MALACHI