25 Ianuarie 2024
47 accesări
0 comentarii

Sunt multe afecțiuni ale organismului care pot fi ameliorate dacă se încearcă un consum regulat de ceai de coacăze negre. Aceste fructe conțin un număr mare de antioxidanți și au o încărcătură semnificativă de vitamina C, la fel ca şi ceaiul de ghimbir. Aceste mici fructe ce sunt lăsate la uscat, devin ingrediente speciale în realizarea unor ceaiuri. Conținutul lor nutritiv rămâne la fel de bogat, fructele fiind doar deshidratate, iar în contact cu apa fierbinte, toate mineralele și compușii organici se solubilizează. Specialiştii spun că un prim factor ce trebuie adus în discuție este caracterul antioxidant pe care acesta îl prezintă. În principal, se poate spune că este o consecință a nivelului foarte înalt de vitamina C pe care îl prezintă, motiv pentru care atunci când sunt consumate fructele proaspete, au un gust specific și aromat.

De asemenea, datorită caracterului antioxidant şi antiinflamator, ceaiul este recomandat persoanelor cu diabet, boli cardiovasculare sau obezitate, care îşi pot adăuga în dieta zilnică acest preparat delicios, care îi ajută foarte mult. Totodată, se poate spune că acest ceai de coacăze negre este eficient în pierderea din greutate. Chiar dacă metabolismul organismului devine unul mai accelerat, un ceai regulat nu o sa vă poată reduce semnificativ masa corporală. Exercițiile fizice sunt un necesar ce trebuie efectuat pentru a stimula arderea grăsimilor depozitate.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU