eriacta yeah - <a href="https://eriagra.com/asildigrah/">sildigra arise</a> forzest companion
Diareea poate avea numeroase cauze, printre care alimentaţia necorespunzătoare, infecţiile intestinale sau unele afecţiuni precum boala inflamatorie intestinală sau sindromul colonului iritabil. Regimul alimentar este foarte important în cazurile de diaree, deoarece aceasta poate duce la deshidratare, în special la copii, vârstnici sau persoanele care suferă de alte afecţiuni. Tratamentul diareei este diferit pentru fiecare persoană. Nu încercaţi toate aceste sfaturi în acelaşi timp. În schimb, puteţi încerca o parte din ele, în funcţie de starea individuală, pentru a afla care dintre acestea au rezultate pozitive. Astfel veţi putea preveni evitarea inutilă a unor alimente.
„Beţi cel puţin 8 pahare de apă, ceai sau suc pe zi pentru a înlocui lichidele pierdute. Evitaţi sucul de prune, morcovi. Laptele poate prelungi prezenta simptomelor de diaree. Consumul de lapte poate fi indicat doar în cazurile de diaree uşoară.
Evitaţi băuturile care conţin cafeină - cafea, ceai negru, băuturile tip coca-cola.
În unele cazuri, laptele sau produsele care conţin lapte (brânza, îngheţata, budinca) pot complica diareea. Reducerea consumului acestor alimente sau înlocuirea lor cu lapte din soia fără lactoză sau cu băuturi din soia, care sunt tolerate mai uşor, poate avea rezultate favorabile. Consultaţi medicul pentru a înlătura suspiciunea de intoleranţă la lactoză. Culturile active de bacterii benefice (pro-biotice) reduc severitatea diareei şi îi scurtează durata de manifestare. Pro-bioticele se găsesc în iaurtul cu culturi active sau în suplimentele alimentare. Orezul, pâinea prăjită şi bananele sunt indicate în cazurile de diaree. Limitaţi consumul de alimente bogate în grăsimi - prăjeli, carne grasă, deserturi cu conţinut mare de grăsimi, unt sau margarină în exces, smântâna sau unele produse din comerţ (snacks-uri).
Reduceţi cantitatea de fibre din alimentaţie. Fibrele se găsesc în fructe, legume, cereale integrale, nuci şi seminţe. Luaţi mai multe mese reduse cantitativ pe parcursul zilei.
Dacă diareea este însoţită de crampe abdominale sau meteorism, se recomandă evitarea alimentelor care accentuează aceste simptome. Acestea sunt: mazăre sau fasole, varză, conopidă, ceapă, varză de Bruxelles, băuturi carbogazoase, bere sau chiar guma de mestecat”, a explicat dr. Mihaela Weis, medic specialist medicină internă. Pentru consultaţii de specialitate medicină internă şi gastroenterologie specialişti din cadrul clinicii Gastromond vă stau la dispoziţie zilnic. Pentru programări, aveţi la dispoziţie numerele de telefon 0770-255914 sau 0341-462767.
eriacta yeah - <a href="https://eriagra.com/asildigrah/">sildigra arise</a> forzest companion