23 Februarie 2022
790 accesări
36 comentarii

De cele mai multe ori, oamenii aruncă fructele foarte coapte, deoarece consideră că nu mai sunt bune. Totuşi, susțin specialiștii, s-ar părea că unele fructe, cu cât sunt mai coapte şi mai moi, cu atât sunt mai delicioase. Toţi experţii în nutriţie recomandă consumul zilnic de fructe. Acest lucru se datorează cantităţii mari de nutrienţi, proteine şi vitamine pe care acestea ni le oferă. În plus, consumând fructe, oamenii obţin energia şi nutrienţii necesari pentru ca organismul să funcţioneze corect. În primul rând, ceva foarte important de avut în vedere la reţetele cu fructe coapte este faptul că aportul lor de zahăr este mai mare. Astfel, atunci când fructele ating un grad ridicat de coacere, există diferenţe atât organoleptice, cât şi nutriţionale. Pe scurt, carbohidraţii complecşi sunt descompuşi în carbohidraţi mai simpli, pe măsură ce fructul se coace. Prin urmare, este important să reţineţi că ar trebui să consumaţi fructe foarte coapte cu moderaţie, mai ales dacă sunteţi o persoană sedentară sau aveţi un nivel scăzut de activitate fizică. Altfel spus, reţetele cu fructe foarte coapte pot fi consumate ca parte a unei diete echilibrate, atât timp cât nu exageraţi. Cu toate acestea, din cauza conţinutului lor ridicat de zahăr, cel mai bine este să le excludeţi din dietele persoanelor cu probleme metabolice, precum diabetul sau obezitatea. Ce puteți face cu fructele foarte coapte pe care le aveți prin casă? De exemplu, un sos de mere, care este o reţetă ideală pentru cei mici. În plus, este foarte uşor de preparat şi puteţi adăuga şi alte fructe, precum o banană sau un mango. Ingrediente: patru mere roşii, două căni de apă, două linguri de zahăr, o lingură de esenţă de vanilie. Pentru început, trebuie să curăţaţi şi să tăiaţi merele în pătrate mici. Aveţi grijă când faceţi acest lucru, deoarece merele vor fi coapte şi se vor rupe uşor. Apoi, fierbeţi apa la foc mediu şi adăugaţi zahărul. Adăugaţi bucăţile de mere şi jumătatea de lingură de esenţă de vanilie. Amestecaţi bine şi fierbeţi totul cel puţin zece minute. La final, trebuie să amestecaţi bine până obţineţi o consistenţă cremoasă. Serviţi şi bucuraţi-vă de o reţetă delicioasă cu fructe foarte coapte.

Taguri articol: sfatul medicului fructe carbohidraţi diabet obezitate

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

5 comentarii

sambata, 14 decembrie
Pfhofb
Hyztlz ugecbh

buy provigil online cheap - <a href="https://provicef.com/cefadroxil/">buy cefadroxil for sale</a> buy epivir without prescription

10 decembrie
Dphqle
Lnuxgn ikiqdo

valif pills glimpse - <a href="https://avaltiva.com/awsustiva/">sustiva 20mg generic</a> sinemet 20mg generic

8 decembrie
Yfeoca
Otdmwn ltxjdg

crixivan order online - <a href="https://confindin.com/emulgel/">purchase emulgel online</a> purchase emulgel

2 decembrie
Vrijtm
Wywcer wmrdek

eriacta either - <a href="https://eriagra.com/fforzestf/">forzest nanny</a> forzest attach

29 noiembrie
Nujcqn
Dgcbmx dfncrn

プレドニン 個人輸入 おすすめ - <a href="https://jpanfarap.com/jpaaccutane/">イソトレチノイン錠 40 mg 強さ</a> アキュテイン錠 10 mg 強さ

Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU