oboseala mentala
oboseala mentala
oboseala mentala
oboseala mentala
oboseala mentala
Migraine-Headache
Problemele cu care ne confruntăm zilnic, micile certuri, situaţiile stresante, discuţiile în contradictoriu, sunt doar câţiva dintre factorii care afectează bunăstarea memoriei. Cum recunoşti oboseala mentală?
Cum recunoşti oboseala mentală?
Uiţi foarte rapid unde îţi laşi telefonul mobil, cheile sau alte obiecte pe care le foloseşti des? Este un prim semn al oboselii care se instalează la nivelul creierului. Cel mai bun remediu în acest caz este să iei o pauză astfel încât creierul tău să se poată revigora. Mai mult decât atât, oboseala mentală afectează activitatea cerebrală astfel încât, persoana în cauză nu mai are capacitatea de a înţelege nici măcar lucrurile simple.
O scurtă perioadă de odihnă este remediul benefic pentru bună-starea ta şi pentru echilibrul interior, se arată într-un articol al revistei „Sănătatea de azi”. Oboseala mentală se face vinovată şi pentru lipsa capacităţii de concentrare, instalată pe fondul oboselii cronice. Simptomele sunt completate de lipsa capacităţii de a duce la bun sfârşit activităţile cotidiene. Cel mai bun remediu în acest caz este alegerea unei activităţi care să te deconecteze de la stresul zilnic, hobby-ul fiind cel mai bun exemplu.
Nu uita! Deshidratarea determină creierul să devină leneş. Aşadar, consumă zilnic doi litri de lichide aşa cum recomandă medicii.