26 Mai 2024
125 accesări
34 comentarii

Cuperoza este o afecțiune dermatologică cronică, incurabilă, o inflamație cronică a glandelor cutanate ale feței. Din fericire, nu este o tulburare gravă, dar pentru mulți oameni este deranjantă din punct de vedere estetic. Această tulburare de circulație cauzată de o dilatare a microcapilarelor în cadrul unei inflamații cutanate este mai frecventă la persoanele cu piele sensibilă, albă, fină și/sau care se înroșesc ușor, deoarece epiderma, în cazul acestora, este mult mai transparentă.

Specialiștii spun că dacă persoanele care se confruntă cu această problemă nu au grijă de pielea lor, cu trecerea timpului, între 35 și 40 de ani, riscă să se confrunte cu rozaceea, o afecțiune mai gravă.

Cuperoza este asociată cu roșeață facială, cu înroșirea subită a feței și cu vasele de sânge care devin vizibile. Astfel, pacientul observă că apar vinișoare roșii sau vinete în jurul nasului și pe o zonă mare din obraji. Partea bună este că în ziua de azi există tratamente și remedii, care pot ține simptomele cuperozei sub control. Chiar dacă nu există un leac care să vindece afecțiunea, pentru pacienți există mai multe tipuri de tratamente recomandate, cum ar fi: protecția împotriva razelor soarelui; terapiile antiinflamatoare; unele antibiotice. Tratamentele cu laser și cele cu lumină pulsată pot, de asemenea, să ajute pacienții cu cuperoză.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

4 comentarii

vineri, 20 decembrie
Ukkqjc
Msnxkm tbrmwp

buy phenergan no prescription - <a href="https://prometacin.com/asciprofloxacin/">ciplox for sale</a> order lincomycin 500 mg generic

11 decembrie
Kchnhf
Yiuywq ibcyqd

valif pills birth - <a href="https://avaltiva.com/rtsinemet/">purchase sinemet generic</a> cost sinemet 20mg

1 decembrie
Itbulo
Gkkcfu wwlgym

eriacta nothing - <a href="https://eriagra.com/">eriacta shut</a> forzest faster

30 noiembrie
Djfxbf
Bbonye qjildg

プレドニン 副作用 - <a href="https://jpanfarap.com/jpadoxycycline/">ドキシサイクリン錠 200 mg 強さ</a> イソトレチノイン 市販 おすすめ

Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU