09 Ianuarie 2014
2074 accesări
43 comentarii

Ingrediente: 2 kg ceapă, 3 kg ardei gogoşar, 3 kg vinete (coapte), 2 kg roşii proaspete, 1 l ulei, sare de mare.

Mod de preparare: Ceapa şi ardeii se rad pe răzătoarea mare. Se pune ulei la încins, se adaugă ceapa şi se lasă cinci minute, apoi se adaugă şi ardeiul. Se fierbe 30 de minute la foc mic, amestecând suficient. Se adaugă apoi vinetele tocate şi se lasă să fiarbă. Roşiile se rad şi se adaugă la compoziţie, care se fierbe în continuare. În momentul în care a ieşit uleiul deasupra se adaugă sare după gust. Se mai lasă cinci minute, apoi se pune fierbinte în borcane, care se capsează şi se pun la fiert în bain-marie. Se serveşte rece.

Taguri articol: reţete culinare zacusca vinete

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

4 comentarii

luni, 24 februarie
Vpkwww
Euffzq hadzyg

order augmentin 625mg without prescription - <a href="https://nizomenal.com/ketoconazole/">order generic nizoral</a> duloxetine cheap

3 februarie
Sptubm
Yvlsxy keobsf

prednisolone 5mg price - <a href="https://predxzipro.com/progesterone/">buy prometrium 100mg for sale</a> purchase prometrium without prescription

2 februarie
Otjftg
Zwuwsv nwixkv

azithromycin 250mg us - <a href="https://zyprmax.com/nebivolol5mg/">buy bystolic 20mg generic</a> nebivolol 20mg usa

19 ianuarie
Xofvjq
Htkmor zoukzw

order amoxicillin online - <a href="https://combamoxi.com/ipratropium/">combivent buy online</a> order ipratropium 100 mcg generic