11 Februarie 2017
2055 accesări
0 comentarii

Prăjiturile reprezintă o ispită la care foarte puţine persoane îi rezistă. Din păcate, consumate în exces, acestea dăunează grav organismului, ducând la tot felul de boli.

După cum toată lumea ştie, prăjiturile din comerţ nu sunt făcute tocmai „ca la mama acasă”, cu unt, lapte şi ouă, de calitate, majoritatea conţin cantităţi uriaşe de zahăr şi grăsimi vegetale, o adevărată bombă pentru sistemul cardiovascular, dar şi digestiv.

„Prăjiturile care au zahăr şi grăsimi vegetale, margarină adică, sunt cele mai toxice, această combinaţie este explozivă pentru organism. Acest tip de alimentaţie trebuie descurajat. Oamenii trebuie educaţi să mănânce fructe, legume şi zarzavaturi”, a declarat dr. Ionel Oţel, medic specialist cardiolog.

Taguri articol: boli şi afecţiuni ionel oţel zahar grăsimi

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii