23 Februarie 2022
777 accesări
31 comentarii

De cele mai multe ori, oamenii aruncă fructele foarte coapte, deoarece consideră că nu mai sunt bune. Totuşi, susțin specialiștii, s-ar părea că unele fructe, cu cât sunt mai coapte şi mai moi, cu atât sunt mai delicioase. Toţi experţii în nutriţie recomandă consumul zilnic de fructe. Acest lucru se datorează cantităţii mari de nutrienţi, proteine şi vitamine pe care acestea ni le oferă. În plus, consumând fructe, oamenii obţin energia şi nutrienţii necesari pentru ca organismul să funcţioneze corect. În primul rând, ceva foarte important de avut în vedere la reţetele cu fructe coapte este faptul că aportul lor de zahăr este mai mare. Astfel, atunci când fructele ating un grad ridicat de coacere, există diferenţe atât organoleptice, cât şi nutriţionale. Pe scurt, carbohidraţii complecşi sunt descompuşi în carbohidraţi mai simpli, pe măsură ce fructul se coace. Prin urmare, este important să reţineţi că ar trebui să consumaţi fructe foarte coapte cu moderaţie, mai ales dacă sunteţi o persoană sedentară sau aveţi un nivel scăzut de activitate fizică. Altfel spus, reţetele cu fructe foarte coapte pot fi consumate ca parte a unei diete echilibrate, atât timp cât nu exageraţi. Cu toate acestea, din cauza conţinutului lor ridicat de zahăr, cel mai bine este să le excludeţi din dietele persoanelor cu probleme metabolice, precum diabetul sau obezitatea. Ce puteți face cu fructele foarte coapte pe care le aveți prin casă? De exemplu, un sos de mere, care este o reţetă ideală pentru cei mici. În plus, este foarte uşor de preparat şi puteţi adăuga şi alte fructe, precum o banană sau un mango. Ingrediente: patru mere roşii, două căni de apă, două linguri de zahăr, o lingură de esenţă de vanilie. Pentru început, trebuie să curăţaţi şi să tăiaţi merele în pătrate mici. Aveţi grijă când faceţi acest lucru, deoarece merele vor fi coapte şi se vor rupe uşor. Apoi, fierbeţi apa la foc mediu şi adăugaţi zahărul. Adăugaţi bucăţile de mere şi jumătatea de lingură de esenţă de vanilie. Amestecaţi bine şi fierbeţi totul cel puţin zece minute. La final, trebuie să amestecaţi bine până obţineţi o consistenţă cremoasă. Serviţi şi bucuraţi-vă de o reţetă delicioasă cu fructe foarte coapte.

Taguri articol: sfatul medicului fructe carbohidraţi diabet obezitate

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

31 comentarii

24 octombrie
Fvvbfa
Hxmequ ojajis

crotamiton buy online - crotamiton drug aczone sale

19 octombrie
Dvtpge
Pcphlt dtdycs

cheap cleocin 300mg - cheap cleocin 150mg indomethacin cost

16 octombrie
Tljqss
Yzyobv vrbkpy

order amoxiclav sale - amoxiclav online order purchase levothroid sale

12 octombrie
Unpsbl
Yucrso uclwoe

flagyl where to buy - purchase cenforce generic cenforce 100mg ca

10 octombrie
Utpvcc
Ijrhty ctzysf

betamethasone 20gm brand - order benoquin generic purchase benoquin without prescription

7 octombrie
Mnurvg
Mnifoc udphwt

buy permethrin cream - purchase benzoyl peroxide generic retin gel canada

4 octombrie
Lulvsu
Nhjktt btrcdy

prednisone tablet - buy elimite buy generic permethrin online

2 octombrie
Vxzvmn
Olzjyt mcdutt

accutane 40mg price - accutane medication oral deltasone

27 septembrie
Rirmvp
Cncixd cfodzo

cheap artane generic - cost artane how to buy emulgel

22 septembrie
Cxdnle
Iruutm vkyocx

brand periactin 4mg - buy tizanidine tablets buy generic zanaflex for sale

1234
Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU