23 Februarie 2022
777 accesări
31 comentarii

De cele mai multe ori, oamenii aruncă fructele foarte coapte, deoarece consideră că nu mai sunt bune. Totuşi, susțin specialiștii, s-ar părea că unele fructe, cu cât sunt mai coapte şi mai moi, cu atât sunt mai delicioase. Toţi experţii în nutriţie recomandă consumul zilnic de fructe. Acest lucru se datorează cantităţii mari de nutrienţi, proteine şi vitamine pe care acestea ni le oferă. În plus, consumând fructe, oamenii obţin energia şi nutrienţii necesari pentru ca organismul să funcţioneze corect. În primul rând, ceva foarte important de avut în vedere la reţetele cu fructe coapte este faptul că aportul lor de zahăr este mai mare. Astfel, atunci când fructele ating un grad ridicat de coacere, există diferenţe atât organoleptice, cât şi nutriţionale. Pe scurt, carbohidraţii complecşi sunt descompuşi în carbohidraţi mai simpli, pe măsură ce fructul se coace. Prin urmare, este important să reţineţi că ar trebui să consumaţi fructe foarte coapte cu moderaţie, mai ales dacă sunteţi o persoană sedentară sau aveţi un nivel scăzut de activitate fizică. Altfel spus, reţetele cu fructe foarte coapte pot fi consumate ca parte a unei diete echilibrate, atât timp cât nu exageraţi. Cu toate acestea, din cauza conţinutului lor ridicat de zahăr, cel mai bine este să le excludeţi din dietele persoanelor cu probleme metabolice, precum diabetul sau obezitatea. Ce puteți face cu fructele foarte coapte pe care le aveți prin casă? De exemplu, un sos de mere, care este o reţetă ideală pentru cei mici. În plus, este foarte uşor de preparat şi puteţi adăuga şi alte fructe, precum o banană sau un mango. Ingrediente: patru mere roşii, două căni de apă, două linguri de zahăr, o lingură de esenţă de vanilie. Pentru început, trebuie să curăţaţi şi să tăiaţi merele în pătrate mici. Aveţi grijă când faceţi acest lucru, deoarece merele vor fi coapte şi se vor rupe uşor. Apoi, fierbeţi apa la foc mediu şi adăugaţi zahărul. Adăugaţi bucăţile de mere şi jumătatea de lingură de esenţă de vanilie. Amestecaţi bine şi fierbeţi totul cel puţin zece minute. La final, trebuie să amestecaţi bine până obţineţi o consistenţă cremoasă. Serviţi şi bucuraţi-vă de o reţetă delicioasă cu fructe foarte coapte.

Taguri articol: sfatul medicului fructe carbohidraţi diabet obezitate

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

31 comentarii

22 septembrie
Esciev
Tyhtux puxzjv

mobic without prescription - rizatriptan pills how to get toradol without a prescription

16 septembrie
Tvbbpm
Kljeco yahanj

voveran over the counter - diclofenac order nimotop cost

11 septembrie
Cteqeu
Untuhu ctjhyn

pyridostigmine 60mg generic - imuran canada azathioprine price

9 septembrie
Sgbyjx
Ibwetz vkoycr

purchase rumalaya online cheap - rumalaya pills amitriptyline 50mg cost

5 septembrie
Tvdrhb
Ugapay xdeqps

voltaren price - buy voltaren 50mg for sale buy aspirin 75 mg

31 august
Mdoacf
Ievwzm mewqvr

buy mebeverine pills - how to get colospa without a prescription pletal 100mg without prescription

29 august
Ihezbc
Vommlx wsbjla

buy celebrex no prescription - order indocin 50mg order indocin 50mg pills

26 august
Bmowzl
Iqmrqt kxpahl

buy generic probalan - order etodolac 600 mg generic order carbamazepine 200mg pills

23 august
Yjwmbu
Eusfdw doeail

purchase gabapentin generic - motrin cost sulfasalazine 500mg pills

22 august
Khjwec
Yebodd qvroly

buy besivance eye drops - buy cheap sildamax sildamax where to buy

1234
Articol publicat de Mirabela ŞERBĂNESCU