oral besifloxacin - besivance ca sildamax without prescription
Pentru prevenirea reacţiilor alergice, în primul rând, este necesar să se evite contactul cu alergenii care le produc. Dr. Doina Pîrîu, medic primar pneumolog, specialist alergologie şi imunologie, recomandă evitarea activităţilor în aer liber când concentraţia polenurilor este mai mare.
„Se preferă activităţile în exterior, în zilele umede, înnorate sau ploioase. Nu se recomandă plimbări, alergări, mers pe bicicletă sau picnicuri, în parcuri sau în mediul rural, în timpul sezonului polenic”, explică specialistul.
Medicaţia antialergică este reprezentată de antihistaminice, care acţionează prin blocarea acţiunii histaminei, substanţă responsabilă de simptomele alergiilor respiratorii: curgerea nasului, mâncărimea, strănutul şi lăcrimarea.
Medicamentele pe bază de corticosteroizi, eliberate sub prescripţie medicală, pot fi utilizate în cazuri severe.
„Alergiile nu pot fi vindecate în totalitate, însă există metode de creştere a toleranţei organismului alergic faţă de alergenele la care este sensibilizat şi de diminuare astfel a impactului negativ pe care alergia îl are asupra organismului prin imunoterapie, o metodă care vindecă aproximativ 70-80% dintre persoanele tratate pentru alergii respiratorii. În concluzie, persoana alergică nu trebuie să trăiască într-un balon de sticlă pentru a se feri de substanţele potenţial periculoase, deoarece alergiile respiratorii pot fi prevenite sau ţinute sub control, dacă se identifică alergenul care le produce”, conchide medicul specialist.
oral neurontin 100mg - buy sulfasalazine online buy sulfasalazine generic