oral cleocin 150mg - indocin online order indomethacin 75mg pills
Pentru a elimina gustul și aspectul neplăcut pe care, în unele situații, îl dau mâncărurilor unele substanțe conținute de legume, gospodinele sunt sfătuite ca, după spălarea și curățarea legumelor, să le prepare corespunzător. În rândurile următoare, vom enumera câteva moduri de preparare corecte:
Castraveții și varza se taie în felii, respectiv fideluță, se sărează și se scurg după aproximativ 10 – 15 minute, apăsându-le ușor cu mâna; în felul acesta se scapă de surplusul de apă. Ulterior se adaugă în salate.
Ghebele – se fierb în apă cu oțet, pentru îndepărtarea substanței mucilaginoase.
Ciupercile și sfecla – pentru a-și menține culoarea, se stropesc cu zeamă (suc) de lămâie sau oțet cu apă.
Conopica – pentru îndepărtarea eventualilor viermi sau melci este ținută în apă cu oțet, pentru aproximativ 10 – 15 minute.
Ceapa uscată – pentru îndepărtarea iuțelii, după ce este curățată, este ținută aproximativ 20 – 25 minute în apă caldă, iar apoi 10 – 15 minute în apă rece.
Ridichea neagră – pentru îndepărtarea iuțelii, este dată prin răzătoarea mare, este sărată și lăsată 10 – 15 minute, după care se scurge zeama lăsată, presându-se ușor cu mâna.
(Preluat din „140 Salate de legume” – Marcela Savin, Kati Petcu, Beatrice Toma, Editura Tehnică, 1992)
augmentin 375mg us - cheap synthroid without prescription buy levoxyl online
metronidazole 400mg over the counter - purchase cenforce generic brand cenforce 100mg
permethrin sale - purchase acticin cream buy retin cream online cheap
order accutane sale - deltasone 10mg for sale deltasone 20mg without prescription
buy mobic 7.5mg without prescription - buy generic toradol ketorolac tablet