cheap periactin - tizanidine cheap tizanidine order
Pentru a elimina gustul și aspectul neplăcut pe care, în unele situații, îl dau mâncărurilor unele substanțe conținute de legume, gospodinele sunt sfătuite ca, după spălarea și curățarea legumelor, să le prepare corespunzător. În rândurile următoare, vom enumera câteva moduri de preparare corecte:
Castraveții și varza se taie în felii, respectiv fideluță, se sărează și se scurg după aproximativ 10 – 15 minute, apăsându-le ușor cu mâna; în felul acesta se scapă de surplusul de apă. Ulterior se adaugă în salate.
Ghebele – se fierb în apă cu oțet, pentru îndepărtarea substanței mucilaginoase.
Ciupercile și sfecla – pentru a-și menține culoarea, se stropesc cu zeamă (suc) de lămâie sau oțet cu apă.
Conopica – pentru îndepărtarea eventualilor viermi sau melci este ținută în apă cu oțet, pentru aproximativ 10 – 15 minute.
Ceapa uscată – pentru îndepărtarea iuțelii, după ce este curățată, este ținută aproximativ 20 – 25 minute în apă caldă, iar apoi 10 – 15 minute în apă rece.
Ridichea neagră – pentru îndepărtarea iuțelii, este dată prin răzătoarea mare, este sărată și lăsată 10 – 15 minute, după care se scurge zeama lăsată, presându-se ușor cu mâna.
(Preluat din „140 Salate de legume” – Marcela Savin, Kati Petcu, Beatrice Toma, Editura Tehnică, 1992)
buy baclofen 10mg generic - buy feldene 20 mg generic order generic feldene 20 mg
buy pyridostigmine 60mg sale - imuran 25mg drug imuran 25mg cheap
rumalaya without prescription - buy amitriptyline generic buy elavil 50mg generic
buy voltaren 50mg without prescription - buy voltaren 50mg buy aspirin pill
buy neurontin 600mg online - order gabapentin 100mg online cheap buy azulfidine 500 mg online cheap