besivance uk - carbocysteine online order order sildamax
400 g linte
3 cepe
Un morcov
O rădăcină de pătrunjel
O țelină mică
O crenguță de cimbru
Ulei
Oțet
O legătură de verdeață (mărar sau pătrunjel)
Sare
Piper
100 – 200 g carne afumată (dacă se dorește și carne în salată)
Lintea se spală bine în câteva ape și se pune de seară la înmuiat în apă caldă, lăsându-se până a doua zi. Când se pune la fiert se adaugă o ceapă, morcovul, rădăcina de pătrunjel și țelina, curățate și spălate. Se adaugă și cimbrul, iar cine dorește, și carnea afumată.
Când este gata, lintea se lasă să se răcească în apa în care a fiert. Apoi se scoate lintea, se scurge de zeamă, se pune într-o salatieră, adăugându-se ceapa rămasă, tăiată mărunt, bucățelele de carne afumată, oțet, ulei, sare și piper, după gust.
Se poate consuma la aproximativ zece minute după preparare.