Conopida este o legumă cruciferă, care, în ultimii ani, a devenit cunoscută ca un înlocuitor pentru orez și alte cereale, leguminoase și chiar și carne, popularitatea sa datorându-se atât gustului delicat, ușor dulce, dar și faptului că există numeroase metode de a o consuma, crudă sau gătită. În plus, susţin specialiştii, aceasta are o mulţime de proprietăți nutritive, datorită cărora îi sunt atribuite numeroase beneficii pentru ...
Chiar dacă este uscată sau sub formă de păstăi, toate tipurile de fasole sunt cunoscute pentru beneficiile lor în sănătate, mai ales pentru capacitatea de a scădea nivelul colesterolului și al lipidelor din sânge. Potrivit specialiștilor, fibrele conținute vă ajută la menținerea unui tranzit intestinal regulat și adecvat și pot ajuta la reducerea zahărului din sânge, la susținerea sănătății inimii, hipertensiunii arteriale și bolilor digestive. Fasolea ...
Vă plac ridichile roșii? Dacă nu le-ați introdus până acum în alimentație, ar trebui să începeți să o faceți. De ce? Pentru că aceste legume mici și roșii aduc un plus de sănătate corpului atunci când sunt consumate cu regularitate. Potrivit dr. Coralia Năstase, în primul rând, acestea sunt foarte indicate împotriva pietrelor la fiere şi rinichi. Așadar, persoanele cu asemenea probleme ar trebui să bea câte şase linguri de ...
Ce tip de legume și fructe consumați în mod frecvent? Proaspete sau congelate? Pentru a înțelege diferența dintre legumele proaspete și cele congelate, este de ajuns să ne gândim la procesul de recoltare și transport. Spre exemplu, dacă legumele ar fi culese atunci când sunt bine coapte, acestea s-ar altera până ar ajunge dintr-o altă țară îndepărtată pe rafturile supermarketurilor de la noi din țară. Prin urmare, fructele și legumele ...
Ghimbirul este o rădăcină de culoare brun deschis cu calități care o transformă într-o plantă miracol, mai ales datorită nivelului ridicat de vitamina C, magneziu și alte minerale.În curele de slăbire sau pentru tratatea simptomelor numeroaselor boli, ceaiul de ghimbir face totdeauna minuni. Capacitatea sa de a calma stomacul deranjat l-a ajutat să câştige faima, iar popularitatea sa a crescut pe măsură de oamenii de ştiinţă îi descopereau ...