sucsfeclaa-1341751447

sucsfeclaa-1341751447
08 Iulie 2012
911 accesări
0 comentarii
Cu un conţinut bogat de vitamine A, B, C şi E, dar şi minerale precum fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, siliciu şi sodiu, sfecla roşie are o acţiune puternică asupra organismului. Pentru a beneficia din plin de efectele pozitive ale acestei băuturi, sucul de sfeclă ar trebui consumat în cantităţi mici şi în combinaţie cu alte sucuri, precum sucul de mere, morcovi, castraveţi sau cel de ţelină. Băutura obţinută din sfeclă roşie este un excelent purificator al sângelui şi este eficientă în curăţarea ficatului, a rinichilor şi a arterelor. În plus, datorită nivelului ridicat de zaharuri naturale pe care îl conţine, sucul de sfeclă roşie oferă un plus de energie. Cu toate acestea, ar trebui evitat de către persoanele care suferă de diabet. Totodată, sucul de sfeclă roşie este indicat în cazul problemelor digestive precum constipaţia şi întăreşte oasele. Cea mai bună sfeclă pentru obţinerea sucului este cea fermă la atingere. Menţionăm că sfecla roşie trebuie amestecată întotdeauna cu alte sucuri de fructe sau legume, deoarece, oricât de benefică poate fi, consumul sucului pur de sfeclă roşie poate provoca reacţii negative în organism.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Alexandra MALACHI