eriacta aspect - <a href="https://eriagra.com/asildigrah/">sildigra hum</a> forzest able
Infecţia cu HPV (Virusul Papiloma Uman) este considerată cea mai frecventă infecţie cu transmitere sexuală în ţările dezvoltate. Riscul de infecţie cu HPV este de aproximativ 80%, în rândul femeilor active sexual, iar 50% dintre acestea prezinta tipuri HPV, ce pot duce la apariţia cancerului de col uterin sau laringian.
Bărbaţii pot transmite infecţia cu HPV prin contact sexual multiplu, ei pot prezenta papiloame, dar nu dezvoltă cancer. Testul HPV detectează prezenţa tulpinilor de virus HPV cu risc crescut. Atunci când testul HPV este efectuat în combinaţie cu testul Babeş-Papanicolau, la femeile peste 30 ani, acest test identifică, mult mai precis, care dintre femei sunt la risc de a dezvolta cancer de col uterin, comparativ cu efectuarea doar a testului Babeş-Papanicolau.
Testul Papanicolau depistează femeile cu cancer de col uterin sau leziuni precanceroase, însă testul HPV, pentru care poate fi folosită aceeaşi probă de celule, recoltată pentru testul Papanicolau, utilizează o tehnologie moleculară în scopul depistării tipurilor cu risc crescut ale virusului HPV, adică acele tipuri care produc leziuni ale colului uterin şi chiar cancer.
Mai precis, testul HPV realizează o amprentă ADN a virusului HPV. Virusul Papiloma infectează pielea şi mucoasele, în special tractul ano-genital şi orofaringele şi cauzează o varietate mare de leziuni. Există mai mult de 150 de tulpini de virusuri HPV care pot cauza infecţii specifice, cu diferite localizări. Aşadar, acest test vă poate salva viaţa. La Spitalul Euromaterna, puteţi efectua acest test, în cadrul unui consult ginecologic, la unul din medicii specialişti. Trebuie doar să apelaţi numărul de telefon 0241.605.555.
eriacta aspect - <a href="https://eriagra.com/asildigrah/">sildigra hum</a> forzest able